Rosmarin Zrt.

+36 62 534-910 (Fax: +36 62 221-364) info@rosmarin.hu

Menu
A Rosmarin Zrt.-ről

A Rosmarin Zrt. háztartási tisztítószerek, mosószerek, polírozó szerek, bőr- és faápoló szerek és mosogatószerek előállítója. Változatos termékkínálattal sikeresen teszünk eleget a széleskörű fogyasztói elvárásoknak. Célunk olyan minőségű termékek gyártása, amely a környezet védelmének megfelelően, a színvonal folyamatos emelésével biztosítja a megfelelő minőséget.

Eleget teszünk az A.I.S.E. minőségi elvárásainak. Nagy hangsúlyt fektetünk a REACH és CLP rendelet előírásainak betartására, hatályos jogszabályok nyomon követésére és alkalmazására. Több termékünk rendelkezik OECD 302 B teszttel és egyre több termékünk környezetbarát minősítéssel. „Minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszerünk ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványok szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.”

pdf_icon integrált minőség- és környezetpolitikai nyilatkozat.pdf

Tagja vagyunk a Magyar Kozmetikai és Háztartás- vegyipari Szövetségnek. Fontosnak tartjuk, hogy minél kisebb mértékben terheljük környezetünket, ezért napenergia hasznosításával igyekszünk csökkenteni a CO2 kibocsátását.

Fejlesztéseink során törekszünk a környezetet terhelő alapanyagok kiváltására, így a foszfátéra, foszfonátéra. Törekszünk arra, hogy termékeink semmilyen veszélyes besorolást ne kapjanak.

Termékeinkben található legtöbb felületaktív anyag biológiailag lebomlik. Csomagoló anyagok beszerzésénél olyan alternatívák beszerzését helyezzük előtérbe, melyek újrahasznosíthatóak.